Fel kompressor

Målade konsoler till kompressornDet var ett tag sen jag skrev men projektet har legat ner ett tag sen jag märkte att kompressorn går åt fel hål.
Efter jag fått tillbaka konsolerna från målningen skruvade jag ihop allting. När jag sedan testade allt fick jag inget laddtryck. Då började jag leta efter lekars där trycket kunde läckt ut, men utan framgång. Jag började då räkna på remskivorna, men även dessa stämde. Men det var då jag såg när jag rörde på remskivan att kompressorn gick åt fel håll. Min kompressor var till för omvänd montering, men jag har ingen plats för det så jag måste nu köpa en ny kompressor.

Men bilen gick igenom besiktningen med av hängd kompressor rem. Det är alltid något.

Det här inlägget postades i Kompressorprojekt, Mustang och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *