Montering av bredbandslambda

mittkonsol utan stereoMätarkonsolEl-systemI dag har jag fixat med elen till bredbandslambda och laddlyftsmätaren. Det har varit en del pill, med det fungerade till sist.

Efter en del funderande valde jag att placera mätarna under stereon. När jag ändå hade plockat bort original-stereon kom jag på att jag har en gammal minidisc-stereo liggande. Så det blev att montera den också.
Under stereon skar jag till en plåt som mätarna ska sitta i. När den var in passad så var det bara att göra hålen för mätarna.

Efter detta kom pillet men att löda elsystemet till mätarna och lambdasonden. Bredbandslambdan är en Innovate LC-1 och kan kopplas till datorn för att analysera värdera. Efter några timmar var elsystemet färdigt.
Nu var det bara att montera allt och dra kablarna under instrument panelen. Strömmatning och jord kopplade jag på kablarna till stereon. Gjorde också ett hål i gummidamasken till rattstången för lambda och laddlyftsslangen.

Det blev ganska bra, förutom att laddtrycksmätarns mätartavla sitter så långt in att den är lite svår att se. Men det går alltid att köpa en annan.
Stereo och mätarkonsol

Det här inlägget postades i Kompressorprojekt, Mustang och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *