Förbättra trådlösa signalen

Hemmagjord antenn förbättrareNär jag var i garaget och skulle surfa lite, märkte jag att signalstyrkan för det trådlösa nätverket var dålig. För att lösa det kan man ju alltid köpa en större antennen, men jag ville surfa nu!
Jag har hört att man kan förbättra sin signal lite, så jag började söka lite på nätet. Jag hittade några intressanta artiklar, men fasande för ”Windsurfer”. På sidan hittar man en bildmall att skriva ut. Sen är det bara att klipp och klistra.
Mitt resultat blev ca 10dBi bättre signal i garaget.

Det här inlägget postades i Data och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Förbättra trådlösa signalen

  1. Anders skriver:

    Måste testa att göra en sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *