Min nya kompressor

Kompressor med provisoriskt luftfilter.Nu har min nya kompressor som jag beställde från USA kommit. Så jag var tvungen att sätta dit den med en gång för att kunna testa. Det gick bra för utom att det provisoriska inluftröret inte fick plats under huven, nu när kompressordelen är spegelvänd mot förut. Så jag fick modifiera lite så länge tills nytt inluftrör är klart.
Bilen startade och det började blåsa ur dumpventilen :), glädjen blev dock inte så långvarig för när jag provkörde ”dog” motorn när laddtrycket började. Började felsöka och leta svar på nätet, jag hittade information om att MAP-sensorn inte klarar tryck. Jag gjorde ett litet test med 0,5-1bar tryckluft på MAP-sensorn. Enligt loggprogrammet börjar MAP-sensorn om från början vid tryck. Därav tror styrboxen att det är ingen belastning på motorn och drar ner på bränslet och ställer ned tändningen som om man släppt gasen.
Nu är det bara att försöka fixa en ny MAP-sensor.

Det här inlägget postades i Kompressorprojekt, Mustang och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *