Test start av kompressorn

Kompressor monterad på motorNu har jag fått klart mina konsoler till kompressorn. Det har varigt en del jobb, men nu är dom färdiga för slipning och behandling. Får se om jag ska galva eller måla konsolerna. Har också fixat konsoler till remspännarna, både till kompressorn och standard remmen.

Nästa blir att fixa intercoler och rör till den. Har tänkt att flytta bak kylet och ac-kylet för att få plats med en större intercoler. Blir nog att köpa ett nytt alu-kyl också. Gamla var lite slitet.

Vad tvungen att skruva dit oljetryck och retur på kompressorn för att höra ljudet på kompressorn. Det blev inte det bästa på filmen, men i verkligheten lät det gôtt.

Det här inlägget postades i Kompressorprojekt, Mustang och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *